top of page

STARK PÅ LOKAL MARK   

 

HAPPYKIDZ

Är rörelse, lek, glädje, gemenskap och samarbete!

Vår målsättning är att barn på ett roligt och lekfullt sätt tillsammans med kompisar ska öka sin allmänna fysiska förmåga och att varje barn ska kunna vara med på sina villkor. Passen bygger på rörelseglädje och kunskap om barns motoriska utveckling. Syftet är att med varierande övningar ge allsidig träning och att stärka barnens motorik och koordination. På träningen kommer föräldrarna inte delta (förutom i 2-3) utan det är bara barnen samt coacher på plats. Kläder för inomhus i våran box, inkl skor, samt vattenflaska. Varje lektion är 30 minuter lång. 

 

HAPPYKIDZ 2-3år

Start vecka 10  söndagar kl 15:15

Pris 425kr 5ggr

Anmälan tryck på gubbarna

 

HAPPYKIDZ 4-5år

 

Start vecka 10 söndagar kl 16:00

Pris: 425kr 5ggr

Anmälan  tryck på gubbarna

Mamma eller pappa finns med på happykidz under hela lektionen.

För att undvika publik inne i danssalen kan övriga familjemedlemmar tyvärr inte närvara. Du som förälder behöver allt fokus på dig och ditt dansande barn.

 

 

BARNDANS 

Barndans när det är som roligast

Hos oss får alla barn släppa loss och ha kul till härlig musik.

Våra dansgrupper bygger på glädje, upplevelse och gemenskap. Musiken är garanterat svängig och det blir aldrig tråkigt. Här är vår idé att alla kan dansa och här är alla stjärnor.

 

4-5år start söndagar vecka 14 kl: 15:15

Anmälan  tryck på gubbarna kommer inom kort

🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️

För att undvika publik inne i danssalen kan övriga familjemedlemmar tyvärr inte närvara. 

296234178_5981096181919157_8662513269413026435_n.jpg

 

KIDZ HÄLSOHUSET ILANDA

Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår. Begränsat antal platser, först till kvarn. Anmälan till våra grupper är bindande.

................

Vi önskar att alla elever byter om hemma.

Endast en förälder lämnar sitt barn för att undvika folksamling i entrén

Barnen släpps in 10 minuter innan lektionen

Om ledaren/coachen upplever att ditt barn behöver särskilt stöd under kursens gång kommer du som förälder bli tillfrågad att delta på klasserna tillsammans med ditt barn.

Hälsohuset Ilanda arbetar efter modellen att alltid sätta barnets behov i centrum. Om ditt barn behöver extra stöd kommer du som förälder att vara en viktig del i detta arbete.

Tillsammans med någon av våra ledare/coacher kommer en handlingsplan utformas för att ditt barn skall komma in i lektionen på bästa sätt. Du som förälder kommer då att behöva medverka på de aktuella lektionerna.

Till sist, stanna alltid hemma om du är sjuk. Tillsammans kan vi hjälpas åt att ge barnen en trygg och säker termin fylld av rörelseglädje.

Tack för att ni ger oss förtroendet!

På Hälsohuset Ilanda är man välkommen att börja träna från 10år. Att träna tillsammans med sitt barn är ett kul sätt att umgås

Avtalet Hälsohuset ungdomskort innebär att ungdomen får träna tillsammans med målsman och/eller av målsman godkänd myndig person som är medlem med giltigt medlemskap på Hälsohuset. Ungdomen kan ha två myndiga personer som de kan träna tillsammans med. Dessa personer måste dock vara godkända av målsman.

Hälsohuset ungdomskort har ungdomen tillgång till samma aktiviteter som medföljande vuxen. Beakta att deltagande på spinning och Indoor Walking kräver en minimilängd på 150 cm

......

FÅR MITT BARN VISTAS I LOKALERNA?

Barn får ej får vistas i gymmet!

varken i maskinparken, friviktsdelen, gruppsalar eller i rigg/cardio avdelningen pga olycksrisken.

Barn under 10år får alltså ej vara med er och träna. Barnet kan vistas i soffan på bemannade öppettider.

Vi har 10 års gräns för att teckna medlemsskap för att träna tillsammans med vuxen! Vänligen respektera detta både för barnets och våra medlemmars säkerhet!

Spädbarn i babysitter är tillåtet under förälderns ansvar och tillsyn. 

Med vänlig hälsning, team Hälsohuset Ilanda

 

UNGDOMSKORT 10-15år

bottom of page